Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Kαι η Sony φέρεται να μελετάει την προσθήκη διαφημίσεων σε free to play games

*
H Sony Interactive Entertainment φέρεται να ετοιμάζεται να προσθέσει διαφημίσεις στα free-to-play games, ακολουθώντας σχετικές σκέψεις που έχουν αναφερθεί και από πλευράς Microsoft. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Business Insider, η κίνηση αυτή προορίζεται να δώσει επιπλέον κίνητρα στους developers να συνεχίσουν να δημιουργούν τίτλους free-to-play, καθώς θα έχουν έναν ακόμα μέσο ροής χρημάτων προς τα ταμεία τους. Υποστηρίζεται πως η Sony δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα έχει μερίδιο από τα συγκεκριμένα έσοδα.

Λέγεται ότι προς το παρόν η εταιρεία δοκιμάζει το software που θα επιτρέπει στους developers να τοποθετούν διαφημίσεις στα παιχνίδια τους και η λειτουργία αναμένεται να γίνει διαθέσιμη εντός του τρέχοντος έτους.


"Στόχος είναι η διαφημίσης να εμφανίζονται λες και αποτελούν μέρος του παιχνιδιού, όπως οι ψηφιακές πινακίδες στα γήπεδα. Δεν αποκλείεται οι παίκτες να ανταμοίβονται για την παρακολούθηση διαφημίσεων που αφορούν in-game items, όπως avatar skins", αναφέρει το δημοσίευμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*